Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du slöt ögonen

Du slöt ögonen en sista gång
och aldrig mer skulle våra blickar mötas
Din själs speglar föll i dunkel
och jag kunde inte längre se dig
inte längre se mig
inte längre se











Fri vers av Me-linda VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-13 20:43



Bookmark and Share


    Askanden
mycket fint Me-linda
sista versen låter lite olycksbådande
men den som är blind
kan komma att se
hoppas att personen
är i ljust minne
bevarad
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP