Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli medveten är smärtsamt men tack och lov fruktbart!


Nu när jag vet......


Medvetenheten
öppnar mina sinnen
för mera...

styrkan att ta sig
vidare
utan den andre
att hänga sig på

som förminskar
mina steg
till det minimala

blir vinsten
större när jag
nu vet
var gränserna
går

kan knappast
bärga mig

att ta tag i livet!




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-11 21:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt optimistiskt och befriande...och som du skriver..fruktbart...står man vid vägs ände...med bördorna på axlarna...då finns det tackolov en väg tillbaka!!!
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg