Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonfantasi

Tyst junigryning
Fyllot vid vattenbrynet
Har inte vaknat

Promenaden hem
Känns kortare än vanligt
När solen går upp

Grumliga tankar
Känns så mycket klarare
När andra sover

Då vet jag att du
Är allt jag längtat efter
Och daggen ångar

Morgoninsomning
Barnen leker utanför
Och jag med tanken

Att somna med dig
Vad kunde vara bättre
När regnet faller




Bunden vers (Haiku) av boae
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-06-12 01:10



Bookmark and Share


    LadyFool
perfekt! det är en skön känsla på nåt sätt =)
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

boae