Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det kärlek?





När mormor lät
morfar slicka

Toscakakssmeten ur bunken














Fri vers av Alfie M
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-12 05:12



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Underbart!
2007-07-06

  KLANG
det var definitivt kärlek:)
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M