Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas...

Jag lägger mig återigen i sängen.
Ni kväver mig,
kan inte andas.
Jag dog för länge sedan,
kan inte andas.
Ni ser inte,
Ni såg inte,
Ni ville aldrig se.
Jag andas.
Jag är fri.
Jag har funnit frid,
men jag är död.




Fri vers av Nack
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-03-18 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack