Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finn 5 sinnen.


Sökandets kärna.

Horisontens ljus - Reflektioner över öppet hav, Under ytan hittar du min själ.

Fåglarnas sång - Vibrationer i oändlighet, I den vackraste av musik finner du min stillhet.

Syrliga Frukter - Färgernas harem, I nektarn bakom sensationen flyter mitt hopp.

Trädets styrka - Doften av barr, i parfymernas djup finner du min avsikt.

Solens sken - Värmen i ljuset, i lugnet finns min mening.

Yin och Yang - Vit och Svart, i grått lever min balans.



*Kraftens energi är rörelser som aldrig upphör, Vi delar alla kärleken av ödet.






Övriga genrer av Spindigo
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-06-12 14:22



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
gillar o tilltalas!
2007-08-08

  coffe
energi av kärlek till allt som lever och andas födds och dör phu skön/c
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Spindigo
Spindigo