Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SurKärring


Tappa inte bort din tankekraft
Och släng den inte heller
På Tanter som skäller

Fattar du det eller?


Kanske behöver du pussla mer med plast
så att du kan lista ut,

deras rubiks kub


Jag menar,

Vem är inte komplex under sin motor huv?

Tantan har kanske bara fel mejsel till fel skruv ?


Hursomhelst,

Är det jävligt hårda bud,



Om dem har ätit ”surkärring” på tub…




Fri vers av Spindigo
Läst 316 gånger
Publicerad 2009-06-02 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spindigo
Spindigo