Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När saker blir alldagliga

Känns världen väldigt liten och grå, just nu ?
har fågelkvittret i ditt huvud upphört ?

skrik allt vad du orkar och stånga ett träd,
så kan du njuta av stjärnhimmelen istället




Fri vers av Spindigo
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 14:56



Bookmark and Share


    Ling
Haha! Fegisarna får vänta tills det blir kväll. Bra skrivet.
2007-08-05

  coffe
du blandar humor och sarkasm skönt blandade som bridgeblandnig/c
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Spindigo
Spindigo