Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
zZzz


Drömmen om att få drömma


Ödet är flödet av min harmoni
Armar som omfamnar gör att jag förblir

Så stilla i ljus,

Så långt förbi, all sorts tragedi.


Tryggt invaggad i värme från stjärnornas tecken
älskad i lugnet av ljudet från bäcken

så stilla och trygg,

nerbäddad i kärlekens täcken.



Om jag någonsin skulla vakna upp ur den här vackra drömmen
och finna mig själv flytande i lidandeströmmen

Så är det ingen fara, för att jag har på känn,

att jag kommer drömma vidare och somna om snart igen.




Fri vers av Spindigo
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 14:54



Bookmark and Share


  coffe
skön och vacker/c
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Spindigo
Spindigo