Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heliga ögonblick

När solen lagt sig till rätta i horisontens lugn,
för att vila en stund,
hörs små fotsteg av lugn.
en älvas stund.




Fri vers av Spindigo
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-28 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spindigo
Spindigo