Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spindigo o Coffe


Bortom tankar och ord


Min verklighet är trollbunden och
ingen kan ta den ifrån mig

Själens fantasi frigör sig i levnadskraft
och harmoni

Själens fantasi är starkare än vad
någon mänsklig kraft någonsin kan bli

Min fantasi släpper mig fri
Min fantasi är energi

Min fantasi är bortom tankar och ord,
bortom ansvar och kontroll, bortom all seriösitet

Den gör mig fri från ihålighet och meningslöshet
Den gör mig friare än värdens alla sagor

Flätad i spiraler frigör livets trista dvalor och låter
dom flyga fria som svalor pendlande bortom alla sagor

När min själ och mitt hjärta blöder ger min fantasi
dom den omplåstring dom behöver

Min fantasi släpper mig fri
Min fantasi är energi




Fri vers av Spindigo
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-13 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spindigo
Spindigo