Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & jag

Jag fäller en tår
inte för dig, dig eller dig
utan för mig.
Jag som försvann
innan jag ens fanns.
Jag som ville men inte hann.
Ilskan kokar i mig
för att Du tog över mig.
Jag försvann innan jag ens fanns
och Du var nog redan där
gömd i skuggorna
väntandes
på rätt tillfälle
liksom jag, alltså Du
återigen
i denna stund.




Övriga genrer av Nack
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-18 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack