Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just nu


tid

så sant
efter just nu
dåtid.

så just nu
mittimellan
dåtid framtid.




Övriga genrer av aol
Läst 438 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-12 19:31



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Klockrent.
2007-08-07

  Lejonhjärtas poesi
Klokt och kärnfullt fångat.

Lär av historien, lev i nuet och blicka positivt framåt!
2007-06-21

    Bodil Sandberg
Härligt fångat!!!!!
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol