Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är min ängel


Himmelriket

Älskling...

10 000- metersklubben
är överflödig

Du tar mig
till högre höjder
än så

Ända till
himmelriket

.......................




Fri vers av Krissie
Läst 611 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 07:13



Bookmark and Share


  Freeman
*ler*

Riktigt bra diktat - GILLAR den skarpt, en sån dikt som fastnar direkt!
2007-06-19

  theperna
Love is in the air ;)
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie