Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Version 1


I nattmarkers börd




... därför att du lever
i illusionen

att man dör
endast
en
gång i livet


/

[stagnation]

/


och därför att
du inte kan

dö i
(med) livet

mer än en gång

 förintas du
i din illusion

-----


och


varje ny dag


\\

[hindrar]

\\


att verkligen uppleva...







det Levande




Fri vers av Almagrundet
Läst 808 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 00:10



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
frustration välkänd och
nu välformulerad av dig.
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet