Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord




Det bästa med alla ensamma dagar
är att jag kan vara helt själv
Då följer jag mina egna lagar
blodet kokar som den stridigaste älv
I ett litet litet rum,på ett inbyggt bord
finns datorn där jag skriver mina ord
Så tillbringar jag det mesta av min dag
Skriver ord utan ett endaste penndrag




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt