Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlättja


Två svalor svirrar
Gardinen smeks av kvällsbris

Det enda som sker




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 774 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-14 14:12



Bookmark and Share


  Cris
Kan vara det enda för stunden. Men det ger en lugn bild. Skön.
2007-06-14

  Markattan
Vilken fridfull och vacker sommarbild du målar upp!
2007-06-14

  Lena K Nilsson VIP
Rofylld och fin!
2007-06-14

  Daniel_78 VIP
mm ett andetag.
gillar jag.
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet