Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi mötas i en första kyss





Min älskade, du kom svepande vid min kind
rörde upp med ditt leende en kraftig vind
Du är helt enkelt underbar
nästan det enda jag har
ett liv utan dig skulle vara tomt och kallt

Himlen är vår nästa anhalt
Du sa;du lyser upp min natt
min älskade underbara skatt
Vi delar samma själsliv

För läsarna vill jag upplysa;
Om jag är stjärnan i ditt liv
är du månen som får den att lysa




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt