Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade, hatade Döden

Du sträcker ut din hand,
jag längtansryser.
Du lovar mig ditt land,
jag fasansfryser.

Jag måste lämna livet
för att följa din färd.
Oåterkalleligt är klivet,
ner till din mörka värld.




Fri vers av Skye
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-06-15 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye