Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrning om Syrning

hon har yrat
sedan fyra
om Kyra
och syra
att Kyra
fick syra
på handen sin
Men när Kyra
spelade lyra
slutade hon yra
för Kyra
spelar inte lyra
om hon har fått syra
på handen sin




Övriga genrer av Flisa
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 09:39



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja du verkar vara lite av en komiker*ler*
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Flisa