Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pappa skrev varannan rad och jag varannan. Han började. Jag tycker att den fick sann halloweenstämning.


Halloween

Den svampiga oktobernatten
sträckte sina ruttnande fingrar
tveksamt men längtansfullt
mot den gråbruna lastpallen
Hunden suckde




Fri vers av Flisa
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 12:35



Bookmark and Share


    Tazara
Den avr rolig, annorlunda. Men bra.
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Flisa