Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det april

Solen värmer mitt högra ögonlock

Fåglarna kvittrar

Vinden blåser

Det går människor över gården

Anton studsar en boll

Jag njuter




Fri vers av Flisa
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisa