Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De arga kvinnornas hus

Om de någon gång gör en arkeologisk utgrävning här, kommer de finna alla krukskärvorna. De kommer att säga att här har det legat en boning. De kommer att döpa den till \'De arga kvinnornas hus\', eftersom krukskärvorna är så många.
Jag förebrår dem inte, men om något hus legat här, så är det \'Den tysta vindens hus\' eller \'Huset där tiden står stilla\'. När dimman lägger sig i mina öron, så ser jag vintergäcken, ogräset och leran på ett nytt sätt.
\"Detta är min barndoms hus\", vill jag säga dem. Det är det än och kommer alltid att förbli. Här smakar det av varm choklad och pankakor med drottningsylt och lärkan drillar hört i skyn i evigheters evighet.




Fri vers av Flisa
Läst 535 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-08 15:28



Bookmark and Share


    eventualiteter
mysig text .
<3
2008-02-08

  aol
fint
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Flisa