Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oväntad upptäckt

Idag har jag träffat två ögon

så lysande som endast två ögon kan vara.

Man vejde med blicken

och tittade bredvid.









De var ljusblå som en lantig sommarhimmel

Svalor flög kors och tvärs

Solen värmde,

korna råmade

och jag blev glad!




Fri vers av Flisa
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-20 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisa