Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har precis förstått att du älskar mig och jag älskar dig. Egentligen. Fast ingen har förstått de

Varför är det
ibland så
svårt
att vara
snäll
fastän det är det man vill
och allt man vill
vara?




Fri vers av Flisa
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 15:04



Bookmark and Share


    Issand. VIP
gillar inte titeln, men dikten bra fråga
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Flisa