Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv

Kan du skriva!?, sa talgoxen till sädesärlan..
Nej, men jag kan sjunga för dig till Guds ära..




Övriga genrer av palle
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-06-15 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle