Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömgalax

En rät, två aviga.. vad ska man peka på..
det finns ett mål att söka, det finns en väg att gå...
Blommorna spränger gränser, de varken målar eller sår..
men ändå de beklädes, med sköna färger de får..
Vintervisan närmar sig, kylan minner själen om drömgalaxen..
utkastad i universum med en Mästerlig precision
Så går jag söndagen till mötes med tacksamma barnaben..
jag är innesluten i en nåd som ej kan famnas, men som famnar mig
Katten strosar konungsligt på bordet, sträcker på allt den har
stolt att få bära budskap om Evighetens skapare, allt är gjort gott
och allt ska bli nytt... igen!




Fri vers (Fri form) av palle
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-02 11:11



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sååå vackert - och såå allvarligt
2009-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Underbart, Pallentino!
Lysande rader!
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle