Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnet & Kärleken

Törnet skar in i huden, smärtans eko vibrerade i universum
Någon bar, Någon älskade, några hatade, alla bävade..
Alla aktörer var ense.. nu är det klart, vi har segrat...
Då uttalades orden som är min livlina... "det är fullbordat"...
från sprukna, sargade läppar, från ett hjärta som är för evigt
universum centralpunkt, människans tillflykt och skapelsens urgrund
Kärlek så djup att intet undgår dess sökarljus
är du på flykt, blir du funnen, låt dig besegras.. då blir du vunnen
Tro mig "Det är fullbordat"




Fri vers av palle
Läst 349 gånger
Publicerad 2009-12-04 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle