Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näktergalen

En liten fågel, oansenligt kvittrande
men o så annonserande
språket är enkelt i kravfyllda, moderna kvarter
det stora problemet är den uteblivna stillheten
lyssnandet, har blivit en bristvara i vår jäktade tid
alla är sysselsatta med att sko sina svarta hästar
försäkra sig om en reavinst i den bullrande natten
man tror mörkret ska skydda de ljusskyggaste av motiv
man har glömt de orden som ingen kan fly...
"Kärleken har sin glädje i sanningen", men älskad vill man vara
så man rider vidare på sin nattliga mara
men sanningen samlar också sin skara
av nådehjon som ropar ut bönerna bara
bed, fortsätt och bed.. morgonen är nära...




Fri vers av palle
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-05 18:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Skåda framåt, se det dagas
Nya tider börjar gry..."
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle