Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Markör

Ville skriva orden, som berörde dig
famlade i blindo, snubbla över mig
blicka upp mot himmlen
mindes Abraham
söker nu på djupet
under Korsträdets stam
djupt nere bland rötter, finns ett heligt rum
där finns livets vatten, som gör törstig stum
allt får lämnas av där, trasig blir till hel
rening uti källan, läker alla fel
om du kommer som barnet, uti enfaldig tro
vandringen då leder, över bönens bro
vägen ligger öppen, målet syns på håll
glädjen flödar över, du läcker som ett såll
det droppar runt omkring dig, andra får ta del
av det som du då äger, det som gjort dig hel...




Fri vers av palle
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-05 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ps 42:8.

Ypperligt, broder.
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle