Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tragisk kommentar till Hjärtats tillkortakommanden i en förfallen värld


Hjärtats tårar

Hårda läppar
Sveket brinner
Vassa käppar
hjärtat finner

Såren blöder
blod och smärta
Död som föder
död i hjärta

Inget känna,
inget minnas
Eldar bränna
det som finnas

Vaccum råder,
inga tankar
Stilla åder,
inget bankar

Allt är slut
som vill förföra,
inget krut
att mer förgöra

Bara vilan,
inget sårar
Under bilan
hjärtats tårar




Fri vers av Mats VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP