Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid har vi gott om dock inte för gott

jag såg tåget lämna perrongen

och jag visste att det var försent

min tur hade gått

och att jag var försenad

igen

var väl ingen nyhet

för er

 

jag målade ju med spritpenna

hårt

på bilrutor

och krossade speglarna

så ingen kan backa

 vi ska ju inte tillbaka

 

vi rullar frammåt

med högsta växeln i

och gasen i botten

 

bromsar existerar inte

 

tåget bromsade inte

 

mitt tåg har gått

och perrongen är tom

förrutom mitt eko

som jag själv lämnar

från skor

av plast och tyg

 

mitt tåg har gått med gasen i botten

och jag kunde inte bry mig mindre

 

det kommer väl ett nästa tåg?

 

 

 

.




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-06-15 21:53



Bookmark and Share


    RebeccaW
Visst, det kommer fler tåg. Du skriver ljuvligt!
2007-06-16

  Amina
jag älskar dej<3
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa