Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

sitter här

vågar ej

väntar dig




Fri vers av Havsjungfrun
Läst 855 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-06-16 00:53



Bookmark and Share


    nånja
träffande
2014-09-16

  Itsyazmine
mycket söt :)
2008-12-04

  Jesper Kling
Det är så rätt. Så förbannat rätt
2007-12-09

    Casca
det är precis som vi alla här - vi väntar på dig !!!
2007-08-11

    ej medlem längre
Måste säga att ditt sätt att skriva är mycket speciellt på ett väldigt fint sätt :)
2007-06-25

  sachie
så mycket känsla i sex små ord.
Längta och våga.
det är det svåra.

Tack.
2007-06-17

  issac.a.m
fylld av otålig längtan..längtan efter den berusande kärleken
Vackert...
2007-06-16

  Carlita
kort men helt tillräckligt sagt när det längtas riktigt mkt, o man ändå är för feg för att göra nåt åt det.. fint :)
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun