Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och smärtsamt öppnas ditt inre rum

I dina ögons djup jag skönjer rymd av himmelsksvid väntan .
din kropp i min, doftar doftar längtan

är du blott av drömmar vävd
Jag blundar, önskar önskar
när orden smeksamt banar sin väg
över tungan rullar, går du in i ditt skal

Jag ser din kropp förvridas av sorg
vid avsked
Jag hör ditt inre skrika av smärta då du förmår öppna för mig,
vid minnen av ärren i din sargade, plågade själ du bepansrat.
Jag kan inte ge dej , för du kan inte hantera
älskar




Fri vers av Nära
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära