Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du blundar nu

om du blundar nu
kan du vandra längs horisonten
i midnattsolens sken
höra vågornas brus
känna mjuka vingslag andas mot din silkeslena hud
falla djupt i min famn
doftar av vinden
om du blundar nu




Fri vers av Nära
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-06-16 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära