Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan, men jag vet

Du kan gå vad du vill, , jag finns ändå inte i dina tankar..
Du kan göra vad du vill, du struntar ändå i mig och siktar på andra tjejer som finns..
Du kan säga vad du vill, du ljuger ändå för mig och säger ej hur du känner för mig..

Jag tänker på dig.
Jag struntar inte i dig, jag faller bara för en och det är dig.
Jag ljuger inte för dig, för sanningen är att jag älskar dig




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n