Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inte alls djupsint dikt ;-)


Kattliv

Sova
sova
sova

kela
gosa
kurra

äta lite
dricka

sova
sova
sova

lämna soffan
gå till sängen

sova
sova
sova

aha!
människa
vid datorn

klättra
fjäska
va´ i vägen
trampa lite
på tangenten

lägga sig
på skrivar´n

sova
sova
sova

kurrrr







Fri vers av Pica pica
Läst 270 gånger
Publicerad 2004-02-13 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica