Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(för helvete...)


Det är inte på nätterna världen förändras

Det är inte vid krogbordet
din höjda röst betyder något.

Det är vid fikabordet
ditt längtans mod får en mening!

Lägg dig tidigt
vakna utvilad
och bli själv en del
av förändringen!




Övriga genrer av Steffepeffe
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 17:08



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Men... utan tiden med vin kvinnor och sång (typ) så vet jag inte om jag skulle orka kliva upp ur sängen någonsin mer... Funderar... Kanske, men kanske inte...
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe