Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din trötthet är bara din

 

När din omtalade klokhet
sedan länge bara retas med dig

När varje liten tanke
kromosomförändrats
och föds kvackande till marken

När allt ditt vanliga goda
blir till vatten i vänners ögon
och landar långt från havet

Låt då jorden snurra
ett eller två varv
andas ut
och se hur absolut inget förändras


Förväntningarna på dig
är alltid mindre än du tror

 

 




Fri vers av Steffepeffe
Läst 285 gånger
Publicerad 2013-06-02 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe