Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte; mellan regndroppar

 

- Vänta,
det har inte börjat ännu.

De där två första dropparna
landade på din underarm
kanske var de sista.


- Stanna,
vi har inte börjat ännu.

Du vet var du har mig
men det räcker inte.


- Kom,
räkna inte dropparna
som faller tätare.

Räkna mellanrummen
och var med mig i dem.

 




Fri vers av Steffepeffe
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2013-06-09 12:36



Bookmark and Share


  Drömfångare
Fantastisk :)
2014-11-01

  axveronika
mellanrum är bra
2014-10-30

    ej medlem längre
Så fint!:)
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe