Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är alltid nu


Entré till det välbekanta nya

 

Jag tar mina hemligheter i handen
och går in genom sidodörren

Lovar mig själv
att aldrig vända mig bort
från spegeln

och att alltid
ha ljuset tänt i rummet

 

Någonstans där, mitt på golvet
står en låda rekvisita
med mitt namn på locket

en fåtölj att sitta i
och en tystnad fylld av innehåll

 

Det börjar nu, eller börjar om.

 




Fri vers av Steffepeffe
Läst 248 gånger
Publicerad 2016-12-10 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe