Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annan dag

 

När blodet äntligen når ut

till fingrarna och tårna

drar hjärtat efter andan och funderar

 

Visst har det varit värt det

resan och erfarenheten

Kärlekens långsamma pulsslag

som till sist bryter igenom

 

Längst bort utom räckhåll för tankarna

samlas alltid nya nödställda

De gamla lär dem att frysa

och att inte vänta sig något

 




Fri vers av Steffepeffe
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-25 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe