Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då sommaren står i den vackraste flor är det lättast att kunna landa i sig själv.....med förtröstan och kärlek


Sommarlängtan


Det sjuder av
klorofyll
från träden
där jag går
uppfylld av tankar

bisarra och
ogenomtänkta
till bredden av
fantasier

jasminen doftar
och lockar
till vad?

koltrasten sjunger
på grannens takås

mina steg därunder
främjar till liv...

som jag längtat
finna mig själv
denna sommar

jag är densamma
dock mera ödmjuk
mot mig själv
än förut

därför går mina
steg dit känslan
leder mig

i anden

i hjärtat

känner dess
bultande
rytm

i fritt flöde
närma sig

även dig
min älskade.




















Fri vers av Karin Rosberg
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-06-16 20:02



Bookmark and Share


  Karin D
ÅH den här är vacker och djup..så den gillar jag i sitt enkla men omsorgsfulla språk.
Kram
Karin
2007-06-27

  prinscess VIP
den här var ödmjuk och vacker
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg