Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp för energitjuvar!

Energitjuvar är jobbiga vare sig de stjäl
från energibolaget eller från sin medmänniska.  
De tar kraft!

Se till att hålla dem utanför ditt nätverk
och stäng av för att skydda dig. 

Då har du möjlighet att ge av din kraft till dem
som verkligen behöver och förtjänar den. 




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-16 20:09



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
ja det är sant!!
2008-12-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Ja, det är som om kraften rinner ut genom fötterna när dessa \"tar in i sitt våld\". De behöver INTE min kraft, för de är helt omättliga. Jag undviker dem och känner skillnad på när det är ngn som verkligen behöver mig. Förstår vad du menar.
2007-08-01

  Me-linda VIP
Ett bra energisparartips. Jag tänker tanken då och då på att sanera bland mina energitjuvar, men det är inte så lätt...
2007-06-20

  glittertindra
jo, de ska man hålla ifrån sig... men vad göra när man inte kan det... för de är ... krävande...
2007-06-18

    Donna
...ge, ge, ge...bästa sättet att få...
2007-06-17

  Lejonhjärtas poesi
Hej bluieluie,
javisst så tänker också jag, som den sanna humanist jag är med mycket värme till mina medmänniskor. Den som möter energitjuven gör dock klokt i att stänga av och kanske ge råd till denne att tänka över sitt eget beteende som ofta kan såra andra och kanske söka professionell hjälp. Vi har alla samma människovärde, så energitjuven respekteras av mig, men vi kan inte vara älskade av alla och inte heller tycka om alla. Det gäller att vara human mot sig själv också och mot dem som drabbas av energitjuven - det är också humanism.
2007-06-17

  millie
hatar folk som drar energin ur en ;P palla dem! bra skrivet!
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi