Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Riddare Patrik


En Förlorad Saga

Länken är Evig, utan slut
Den blänker på hennes finger
Månen bevittnar, kall och blek,
de löften som viskas inatt

I själarna ristas ”För evigt” in
I hopp och förtvivlan, dårskap och mod
Då månen speglas i tårars blänk,
knyts band mellan längtande hjärtan

Vid hennes fötter han böjer sig ner,
just innan solen vaknar
Han svär henne trohet och evigt beskydd
I trofasthet lovar hon vänta

Och månen gråter, men stjärnorna ler
över vacker, förlorad saga
Han bär hennes hjärta till evig tid
i hopp om ett lyckligt slut

© AnnaCarin Andersson




Fri vers av aquis
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-06-16 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aquis