Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Vanligt

Jag är hos Vanlig
Jag hör inte hemma här
Känner mig annorlunda
Letar...

Hittar Annorlunda
Jag hör inte hemma här
Känner mig udda
Letar vidare...

Hittar Udda
Jag hör inte hemma här
Udda skrämmer mig!
Fortsätter leta...

Hittar Ensam
Jag hör inte hemma här
Känner mig ensam

...som vanligt!

© AnnaCarin Andersson




Fri vers av aquis
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-01 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aquis