Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget du behöver bry dig om.


Inget du behöver bry dig om.

Du skriver lite konstigt

Det ska vara så.
Jag skriver för att du ska
(undrasaflundra)

Tugga popcornskärnorn tills tänderna trillar av.
I ditt tomma sällskap. Tomt.
Tugga tankar tills hjärnan lägger av.

Jag skriver för att du ska
(undrasaflundra saKajsaVarg)

Undra.




Fri vers av detskullevaritperfekt.
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

detskullevaritperfekt.
detskullevaritperfekt.