Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Stål

Jag klippte taggtrådsvingar och stack fingrarna på stålet.

Stackars sate.

Hur ska du nånsin kunna flyga med snäckskal runt halsen? Med salt i såren och havsvinden, plågsamt retandes och lekandes i håret? Hur ska du nånsin kunna flyga med sand i ögonen och tungmetaller i lungorna, bly och tjära i själen ?

Du sjunker.
Du faller.

En ståltrådsfågel med pråmolja på sina slitna fjädrar.




Fri vers av detskullevaritperfekt.
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-08-02 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

detskullevaritperfekt.
detskullevaritperfekt.