Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte som ännu inte blivit av *ler*


Lyckorus



Din röst bäddar in mig i förhoppning och
en längtan av att få krypa intill
Vi känner nog båda att något växer mer
och mer och med dig står tiden still

Din röst får mig att känna sån härlig
trygghet och en inre lycka som kvinna
Det känns så rätt och jag vill se vad
jag hos dig på vägen kan finna


Din röst talar samma språk som mig, om
ensamma dagar och ingen att beröra
En ensamhet där både du och jag kan
lämna och varandra lycka göra

Din röst omfamnar mig och snart kommer
vi båda att få uppleva varandras närhet
Snart mycket snart kommer du att möta
mig där på perrongen och då vi vet

Din röst smakar livet och mer därtill och
jag känner ett härligt lyckorus
Ser framemot att möta dig och få se ditt
fina ombonade hus

Din röst lindar in mig i förhoppningar
om kärlek så ren och sann
Tänk så lustigt hur vägarna möts och vi
varandra genom en vän fann




Fri vers av nattig
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 17:17



Bookmark and Share


    JJ VIP
Jag hoppas att ditt möte blir av! Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

nattig
nattig