Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen har mörka fläckar

Det är tid att resa nu
solen har mörka fläckar
det är redan kallt
däruppe i det blå
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 345 gånger
Publicerad 2004-02-14 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia